Vrouw mishandelt vrouw en rijdt haar aan

Tijdens Koningsnacht is op de Nieuwe Vlissingseweg in Vlissingen een jonge vrouw op de fiets aangereden door een auto. De bestuurster is doorgereden zonder zich te bekommeren om het slachtoffer. 

Kort voor de aanrijding vond in de Scheldestraat een confrontatie plaats tussen het slachtoffer en de bestuurster van het voertuig. De bestuurster reed het lopende slachtoffer tegemoet, stapte uit haar auto en mishandelt de jonge vrouw. Deze kwam ten val en terwijl zij op de grond lag kreeg zij nog diverse schoppen tegen haar hoofd. Daarna stapte haar belaagster weer in de auto en reed weg.

Het slachtoffer stond na de mishandeling op en liep naar haar fiets die in de wijk geparkeerd stond. Toen zij op de Nieuwe Vlissingseweg reed, werd zij van achteren aangereden door haar belaagster. Door de klap viel zij op de grond. De bestuurster reed na de aanrijding door. Voorbijgangers hielpen de jonge vrouw en brachten haar met hun eigen auto naar huis. Daar belde het slachtoffer de politie en een ambulance. Deze heeft haar voor behandeling van haar verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. 

De politie is op zoek naar getuigen van de mishandeling in de Scheldestraat en/of de aanrijding op de Nieuwe Vlissingseweg. Ook is de politie op zoek naar de fiets van het slachtoffer, een blauwe Batavus damesfiets, die ze met een dubbelgevouwen achterwiel heeft achtergelaten na de aanrijding. Getuigen kunnen zich melden via de gebruikelijke wegen: 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem.