Sonic Mania Plus rent 17 juli de winkel in

Vandaag heeft SEGA aangekondigd dat Sonic Mania Plus, de definitieve versie van de platformgame Sonic Mania, op 17 juli 2018 verschijnt in Europa en Noord-Amerika.

Sonic Mania Plus bouwt voort op Sonic Mania. Die game is uitgebreid met twee nieuwe speelbare personages uit eerdere Sonic-games, Mighty the Armadillo en Ray the Flying Squirrel. Ook nieuw is de Encore-stand die zorgt voor een nieuwe kijk op vertrouwde zones, met nieuwe uitdagingen en lay-outs voor zowel nieuwe als ervaren spelers. De Competition- en Time Attack-standen krijgen een update om ze geschikt te maken voor vier spelers, terwijl de Time Trials Ghost-uitdagingen krijgen. Dit alles wordt geleverd in een fysieke editie met een verzamelboek van 32 pagina's, een omkeerbare SEGA Mega Drive-hoes en holografische verpakking.

Spelers die de originele digitale versie van Sonic Mania op consoles en pc hebben gekocht, kunnen hun game upgraden naar Sonic Mania Plus. Daarvoor kunnen ze vanaf 17 juli 2018 voor €4,99 het Encore DLC-pakket aanschaffen op Steam en in first party-winkels. De game komt uit op PlayStation 4, Xbox One, pc en Switch.