Feyenoord neemt afscheid van assistent-trainer Wouters

Feyenoord heeft besloten het contract met assistent-trainer Jan Wouters niet te verlengen. Hij neemt na drie seizoenen afscheid van de Rotterdammers.

Technisch directeur Martin van Geel benadrukt via de officiële kanalen van de club dat het besluit volledig los staat van het functioneren van Wouters. "Hij is een zeer loyale en ervaren professional. Mede dankzij zijn goede werk zijn de afgelopen drie jaar vier prijzen binnen gehaald."

De directie heeft desondanks besloten om afscheid van hem te nemen omdat de club wil vernieuwen. "We denken dat het goed is als er na een aantal jaren weer een nieuwe impuls wordt toegevoegd aan de trainersstaf", aldus Van Geel, die binnen enkele weken hoopt aan te kondigen wie het stokje overneemt.

Wouters noemde Feyenoord bij zijn aanstelling in 2015 een fantastische club met een rijke geschiedenis en natuurlijk een geweldige aanhang. "Dat beeld is de afgelopen jaren alleen maar bevestigd", stelt hij nu. "Ik vond het een geweldige eer om voor deze mooie club te mogen werken. Ik heb hier een fantastische tijd gehad en het was een feest om met elkaar successen te behalen."