Burgemeester verkracht 8-jarig meisje

We nemen u even mee naar Brazilië, waar het vertrouwen in de mensheid weer een flinke deuk opgelopen heeft. De burgemeester van de stad Bariri, gelegen in São Paulo, is er opgepakt en niet voor zomaar een misdrijf: de viespeuk heeft een 8-jarig meisje verkracht.

Het meisje was op weg naar de bakker, zoals wel vaker, toen een 'politieagent' haar aansprak: er zou een dief rondlopen en hij zou haar wel even naar huis brengen. Ze stapte in de auto bij de man, maar werd naar eigen verklaring op een andere locatie de bosjes ingesleept en verkracht.

Buurtbewoners hadden ondertussen gezien dat ze bij een vreemde in de auto was gestapt en alarmeerden gelijk de familie van het kind, waarna ook de politie gebeld werd. Een paar uur later zag een echtpaar een huilend meisje in een ander deel van de stad lopen, die ze met hun eigen auto naar huis brachten.

Dat bleek het betreffende kind te zijn, en eenmaal aangekomen op het politiebureau herkende ze een foto van de burgemeester, Paulo Araujo. Het 34-jarige stuk zuurstofverspilling werd opgepakt voor verhoor en gaf al snel toe dat hij het meisje inderdaad had verkracht.

Het is nog niet bekend wanneer de burgervader zijn straf hoort, maar we wensen hem alvast een gezellige tijd toe in een gevangenis vol mensen die vermoedelijk geen fan zijn van een kinderverkrachtende burgemeester.