NBA: Bucks, Wizards en Cavaliers trekken stand gelijk

De basketballers van de Milwaukee Bucks hebben de stand in de best-of-7-serie tegen de Boston Celtics gelijk weten te trekken. In eigen huis waren de Bucks te sterk voor de Celtics in een spannende wedstrijd, waarin Giannis Antetokounmpo in de slotfase met een mooie tip-in verantwoordelijk was voor de winnende score: 104-102.

Na twee nederlagen tegen de Raptors in Toronto hebben de Washington Wizards de stand ook weer op gelijke hoogte gebracht. In de Capital One Arena waren vooral Bradley Beal en John Wall op dreef, waardoor ze DeMar DeRozan en de Raptors na een voor de thuisploeg zeer moeizame wedstrijd in de slotfase alsnog af konden troeven: 106-98 en net als bij de Bucks en Celtics staat het 2-2.

Bij de Cleveland Cavaliers was LeBron James bepaald niet voor het eerst van groot belang. Op bezoek bij de met 2-1 leidende Indiana Pacers nam James zijn ploeg met 32 punten weer aan de hand: de 100e play-offwedstrijd waarin hij de dertig punten haalde, alleen Michael Jordan (109) deed dat vaker. De Cavs wonnen met 100-104 en trokken de stand ook weer gelijk: 2-2.

De San Antonio Spurs mogen nog enige hoop koesteren om de regerend kampioenen van de Golden State Warriors naar huis te sturen. In het AT&T Center hielden de Spurs stand in een lastig derde kwart en dankzij de 40-jarige grootheid Manu Ginobili, die er op bijna elk belangrijk moment stond, won de thuisploeg met 103-90, waardoor de stand in de serie op 3-1 komt in het voordeel van de Warriors.

Bucks - Celtics (Bron: YouTube)