Bejaarde breekt neus na verkeersruzie

Een 80-jarige man heeft ernstig letsel opgelopen bij een mishandeling op de Herenweg in Egmond aan den Hoef. Dit gebeurde zaterdagmiddag rond 14:00 uur. Er deed zich een verkeerssituatie voor waar de bejaarde fietser van schrok. Het slachtoffer zei daar iets van, tegen de andere fietser en vervolgde zijn weg.

Korte tijd later dook de andere fietser opnieuw op. De onbekend gebleven man kwam naast het slachtoffer fietsen. De bejaarde man kreeg een stoot op zijn rug en zijn gezicht en kwam daarna hard ten val. Daarna ging de dader er op zijn fiets vandoor in de richting van Bergen.

Het 80-jarige slachtoffer moest per ambulance naar het ziekenhuis. Daar bleek de man zijn neus te hebben gebroken, ook heeft hij een aantal vingers gebroken en een hand zwaar gekneusd. Door zijn val zit het slachtoffer onder de schaafwonden en heeft hij overal pijn. De politie neemt de zaak zeer hoog op en is op zoek naar getuigen. De verdachte kan zich natuurlijk ook zelf op het politiebureau melden.

De dader was een blanke man, tussen de 25 en 30 jaar oud met een sportief/atletisch figuur. Hij had een donker kort geknipt kapsel en sprak goed Nederlands. Hij droeg een donkere broek en shirt en fietste op een donkere mountainbike. Getuigen kunnen zich melden via de bekende kanalen: 0900-8844 of 0800-7000 voor Meld Misdaad Anoniem. 

Bejaarde breekt neus na verkeersruzie (Foto: stockfoto politie.nl)
Bejaarde breekt neus na verkeersruzie (Foto: stockfoto politie.nl)