FOK! Wat een weer: badpakweer

Vandaag is het zonnig met slechts hier en daar wat sluierbewolking en landinwaarts in de loop van de dag enkele kleine stapelwolken. De temperatuur loopt op naar waardes rond 20°C, vlak aan zee wordt het een graad of 16. De zuid- tot zuidoosten wind is zwak tot matig. Vanmiddag wordt de wind zuid- tot zuidwest.

Komende nacht is het onbewolkt. De minimumtemperatuur varieert van 6°C landinwaarts tot 10°C aan zee. De zwakke wind wordt zuidoostelijk.

Woensdag overdag heeft de zon vrij spel en loopt de temperatuur in de middag op naar 22 tot 25°C, met de hoogste temperaturen in het zuidoosten. Op de Waddeneilanden wordt het ongeveer 20°C. De wind is zuidoostelijk en zwak tot matig. In de middag kan er op de stranden een koele wind van zee opsteken.

De dagen daarna droog, zonnig en warm weer. Je zelfgemaakte badpakfoto's ontvangen we dus graag op weer@fok.nl . In het weekend minder warm en zondag mogelijk regen of een bui. (Bron: KNMI)

Nederland
 

Handig gebouw, er onderdoor kun je zien wat voor weer het is..  (Foto: Interpretatie)
Handig gebouw, er onderdoor kun je zien wat voor weer het is.. (Foto: Interpretatie)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!