[esports] Dallas Fuel neemt afscheid van hoofdcoach en nieuwe speler

Dallas Fuel, één van de twaalf teams die strijden in de Overwatch League, heeft afscheid genomen van hoofdcoach Kyle “KyKy” Souder en van speler Dong-jun “Rascal” Kim. Dit volgt na teleurstellende resultaten in het eerste seizoen.

Dallas Fuel staat momenteel tiende in de Overwatch League en heeft de torenhoge verwachtingen nooit waar weten te maken. Het team erkent dat KyKy een grote uitdaging kreeg voorgeschoteld, maar dat nu het moment is aangebroken voor verandering om het team een nieuwe boost te geven. Emanuel “Peak” Uzoni is de interim hoofdcoach tot Dallas Fuel een nieuwe hoofdcoach heeft aangetrokken. Kang “Vol’Jin” Min-Gyu is aangetrokken als nieuwe assistent coach.

DPS-speler Rascal, die slechts een aantal weken bij Dallas Fuel speelt, is ook losgelaten. Er was de hoop dat Rascal een impuls en flexibiliteit zou geven aan het team, maar door een gebrek aan toewijding aan het team en de onwil om met zijn team te communiceren is zijn potentieel nooit vervuld.

Het transferseizoen is afgelopen, dus Dallas Fuel moet het met één speler minder zien te doen. Het eerste seizoen van de Overwatch League duurt tot 28 juli.

Overwatch League Inaugural Season