Valencia: "Volgend seizoen strijden voor alle prijzen"

Antonio Valencia denkt dat Manchester United mee kan strijden om alle prijzen nadat de ploeg zich dit seizoen verbeterd heeft.

The Red Devils wonnen in het eerste seizoen onder José Mourinho drie prijzen: de Community Shield, EFL Cup en Europa League. Dit seizoen is het alleen nog in de race voor de FA Cup, waarin het in de halve finale Tottenham Hotspur treft.

"Ik denk dat er positieve gedachten zijn als je terugkijkt naar dingen. We hebben meer doelpunten gemaakt, meer punten gepakt, minder tegendoelpunten gekregen en ik denk wat we beter hebben gespeeld", vertelt Valencia tegen United Review. "Je wilt dat meenemen naar volgend seizoen en proberen recht te zetten de dingen die dit seizoen niet zo goed zijn gegaan en de resultaten in de wedstrijden verbeteren."

"We willen nog meer wedstrijden winnen en we willen niet naar een bepaald niveau zakken in wedstrijden zoals ons dit seizoen een aantal keer is gebeurd. Al met al beschouwd ziet het er goed uit voor het volgende seizoen en laten we hopen dat we kunnen strijden voor elke prijs die beschikbaar is voor ons."

Valencia, die sinds de zomer van 2009 onder contract staat bij Manchester, speelde dit seizoen 34 wedstrijden en kwam daarin tot drie doelpunten en één assist. Zijn contract loopt nog door tot de zomer van volgend jaar.