Wolves promoveren, Gladon: "Het salaris wordt verdubbeld"

De promotie van Wolverhampton Wanderers naar de Premier League is met luid gejuich ontvangen in huize Gladon.

The Wolves zagen Fulham zaterdagavond met 1-1 gelijkspelen tegen Brentford en daardoor een plek bij de eerste twee in het Championship een feit en rechtstreekse promotie naar de Premier League. Paul Gladon, door Wolverhampton verhuurd aan Heracles Almelo is daar zeer blij mee.

"Ik ben er heel trots op. Het is wel een beetje bizar. Vorig jaar waren we een paar duels voor het einde net veilig en dit seizoen deden ze wat aankopen. Nu zijn we gepromoveerd", vertelt de spits bij Ziggo Sport. "Wat jullie misschien ook weten, is dat als je promoveert het salaris natuurlijk ook omhoog gaat. Dat is voor mij mooi. Het salaris wordt verdubbeld. Dat zijn dingen waar je mee te maken krijgt en belangrijk zijn. Ik zal iedereen een rondje geven na de laatste thuiswedstrijd."

Gladon weet niet of er voor hem volgend jaar een kans is om zich te bewijzen in de Premier League, nadat hij vorig seizoen tot slechts drie wedstrijden kwam bij de club. "Ik heb de afgelopen tijd niet heel veel gehoord. Ze waren druk bezig met promotie. Binnenkort zal er meer duidelijk worden."