Vrouw omgekomen bij familiedrama Bodegraven

De politie heeft in Bodegraven een man aangehouden na de dood van een vrouw. Zondagochtend vroeg werden de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een 'incident' aan de Trompstraat. Eenmaal ter plaatse troffen de hulpverleners een zwaar gewonde vrouw aan, zo meldt MediaTV. 

Er is nog getracht de vrouw te reanimeren, maar dat mocht niet baten, ze overleed ter plaatse aan haar verwondingen. In de woning werd een man aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de vrouw. Volgens MediaTV zou de toedracht van het misdrijf in de relationele sfeer liggen. 

De woning is door Forensische rechercheurs onderzocht. 

Update 13:24
De man die is aangehouden blijkt al langere tijd manisch depressief en onberekenbaar vertelden omwonenden. De politie heeft een buurtonderzoek gehouden om meer informatie te krijgen over wat er zich mogelijk heeft afgespeeld.

In het verleden zijn er binnen het gezin al vaker problemen geweest. Zo zijn twee jaar geleden de kinderen al uit huis geplaatst. De vader stond al langer onder behandeling voor zijn psychische klachten en heeft zich hiervoor in het verleden al eens onder behandeling laten stellen in een inrichting.

Bron: ED