My Hero Academia-game krijgt nieuwe titel

Bandai laat weten dat de naam My Hero Game Project, een tijdelijke titel voor de My Hero Academia-game, nu veranderd is naar My Hero One's Justice.

De vechtgame is gebaseerd op de manga My Hero One's Justice, dus heel verrassend is de titel niet. My Hero One's Justice is een arena-fighter, waarin je met personages als Izuku Midoriya, Katsuki Bakugo, All Might en nog meer bekenden uit de serie kunt vechten.

In My Hero One's Justice kun je naast de tegenstander ook de omgeving stuk maken. Sla iemand in de grond om daar een kuil achter te laten, of beuk hem door de muur, zodat je opeens ziet wat de winkel eigenlijk verkoopt. Dat kan allemaal omdat de personages allemaal bovenmenselijke krachten, Quirks genoemd, hebben.

Naast de hoofdrolspelers zijn er meer bekenden, zoals Tsuyu Asui, een studente die op een kikker lijkt. Haar quirk laat haar alles doen wat een kikker ook kan doen. Haar tong kan tot wel 20 meter iets raken, ze kan tegen muren plakken en ze heeft als camouflage omdat haar kostuum meekleurt met de omgeving. De quirk van Denki Kaminari zorgt ervoor dat hij elektriciteit door zijn lichaam kan laten opwekken. Momo Yaoyorozu is een studente die de leider van de klas is. Haar quirk geeft haar de mogelijkheid objecten uit cellen te maken. Zo gauw ze weet hoe iets gemaakt is, kan ze haar vetcellen gebruiken om van dat object een kopie van te maken. Niet de typische tegenstanders in een vechtspel dus.

My Hero One's Justice komt in 2018 uit op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en pc.