Donald Trump sprak met FBI over goldenshower

In de nieuwe nieuwscategorie 'FOK! Fietst de wereld door' vandaag een bericht over The Donald. De Amerikaanse president Donald Trump sprak een week na zijn aanstelling als machtigste man met de toenmalig directeur van de FBI over het 'golden shower' schandaal. Trump voelde kennelijk toch nattigheid.

Dit openbaart James Comey, de door Trump ontslagen voormalig directeur van de FBI in een boek dat binnenkort natuurlijk overal te koop is. Trump zou volgens Russische spionnen tijdens een bezoek aan Rusland een aantal hoeren betaald hebben om hem/het bed een golden shower te geven. De hoeren moesten maar een leuk showtje opvoeren. Volgens Donald was het fake news. Poetin reageerde destijds met de mededeling dat de hoeren in Rusland tot de beste van de wereld behoren.

Trump was er 'best een beetje zout' van en vond het toch noodzakelijk om het absurde verhaal persoonlijk te ontkrachten bij de FBI. Tijdens een diner met Comey trok hij van leer dat het allemaal fake news was maar dat de FBI er toch wel iets tegen moest gaan doen. Trump maakte zich ernstig zorgen dat zijn vrouw ergens wel eens kon denken dat het toch wel eens waar zou kunnen zijn.

Comey grapt er in zijn boek over dat het hilarisch is dat zijn vrouw blijkbaar denkt dat hij stiekem toch heeft genoten van een zeikshowtje. Het is natuurlijk volstrekt ondenkbaar dat een man met een integriteit en reputatie als die van Donald 'pak ze bij het katje' Trump zich bezig zou houden met dergelijke aquatische activiteiten...