Verstappen: "Onze auto is erg snel, vooral in de race"

Max Verstappen kijkt vol vertrouwen uit naar de Grand Prix van China dit weekend. Hij roemde tijdens de persconferentie voorafgaand aan de race vooral de racesnelheid van zijn Red Bull.

"Onze auto is erg snel, vooral in de race. We weten dat we in de kwalificatie wat te kort komen, qua prestaties op het gebied van topsnelheid. Ik was vol vertrouwen voor de race in Bahrein, om veel posities goed te maken, want de auto was goed genoeg om weer tot het podium te komen. Ik kijk ernaar uit om hier in China weer verder te gaan, want we hebben een goed pakket en er komen nog veel veelbelovende dingen aan." Zo lezen we op www.verstappen.nl.

Vorig seizoen beleefde Verstappen een mooie race in China, hij reed van de zestiende naar de derde plek. "Die race startte op regenbanden. Het is dan altijd iets makkelijker om in te halen, als je het goede gevoel hebt en een goede auto. Op een droge baan is dat iets moeilijker. Soms heb je van die eerste ronden waarin alles gewoon perfect verloopt."

"Het is altijd belangrijk om punten te scoren, dat is altijd het doel. Maar we zijn hier om op het podium te eindigen of races te winnen, dus dat is wat ik dit weekend ga proberen te doen." Zo besloot Verstappen de persconferentie niet geheel verrassend.

Verstappen: "Onze auto is erg snel, vooral in de race" (Pro Shots / Action Images)
Verstappen: "Onze auto is erg snel, vooral in de race" (Pro Shots / Action Images)