Fraser ligt niet wakker van resultaten Vitesse

Vitesse maakt een zeer moeilijke periode door. De Arnhemmers wonnen al vier wedstrijden op rij niet, maar trainer Henk Fraser ligt er niet wakker van.

"Met mij gaat het altijd goed. Ik weet heel goed hoe alles in elkaar steekt. Ik begrijp beide kanten", aldus Fraser, die na dit seizoen weg gaat bij Vitesse en bij Sparta Rotterdam aan de slag gaat. "Als je wint, is er euforie. Nu is er kritiek en waarschijnlijk crisis."

"We vechten op dit moment tegen onszelf", vervolgt de trainer. "Meer kan ik er niet van maken. We hebben een goed resultaat nodig, maar dat moet je ook afdwingen. Dat doen we te weinig. We waren ook wel ongelukkig tegen NAC. Bal op de paal, bal precies tegen de voet van de keeper. Op basis van de tweede helft kan ik niet zeggen dat de spelers niet hebben gewerkt. Het was een wedstrijd die in evenwicht was. We zitten in een moeilijke fase, maar deze keer ga ik de jongens niks verwijten."

Fraser weet niet of hij zijn laatste wedstrijd als trainer van Vitesse op de bank heeft gezeten. Maar als de spelers het vertrouwen in hem opzeggen, is het gedaan. "Ik hecht de meeste waarde aan de mening van de spelers. Zij zijn bepalend. Als zij zeggen dat we het niet hebben en dat ik het hen niet kan geven, dan is het logisch om iets te doen."