Jeff Goldblum: iedereen denkt dat ik dood ben

Al jarenlang gaan er berichten rond dat Jeff Goldblum dood is en op een gegeven moment geloofde zelfs zijn eigen moeder deze hoax, vertelde de acteur in een interview met Andy Cohen tijdens de show Watch What Happens Live.

"Iemand heeft ooit online gezegd dat ik van een klif in Nieuw-Zeeland was gevallen. Nog voordat ik iemand kon bellen, hing mijn moeder al aan de lijn om te vragen of alles wel goed met me ging", aldus Jeff. Volgens de Jurassic World-ster was zijn moeder niet de enige die zich zorgen maakte. "Daarna belde een vriend van mij op, hysterisch en in tranen. Omdat ik niet direct opnam, sprak hij een heel emotioneel bericht in. Hij dacht echt dat ik overleden was."

De hoax rondom Goldblum dateert uit 2009, toen een website meldde dat de acteur van een klif was gevallen. Het artikel ging viral op Twitter en zodoende dacht de hele wereld dat Jeff overleden was. De acteur reageerde in hoogst eigen persoon op zijn 'overlijdensbericht': "Mensen, ik ben nog altijd springlevend! Ik was niet eens in Nieuw-Zeeland toen dit bericht de wereld overging, dus geloof dit verhaal vooral niet."

Jeff Goldblum: iedereen denkt dat ik dood ben
Jeff Goldblum: iedereen denkt dat ik dood ben (Foto: BuzzE)