Moeder crasht auto met kinderen om bestaan God te bewijzen

Bestaat God wel of niet? En zo ja, in welke vorm? Allemaal vragen waar best interessante discussies over te voeren zijn, maar zo pakte ene Bakari Warren het niet aan. De 25-jarige moeder van twee kinderen wilde haar dochters van 5 en 7 jaren jong laten zien dat God toch écht bestaat.

Dat deed de in de Amerikaanse staat Georgia wonende vrouw op opvallende, doch niet al te prettige wijze. Ze nam de kinderen mee in de auto en ramde het voertuig tegen een betonnen paal. Na het ongeluk vertelden de kinderen tegen een agent wat het motief van hun moeder was.

"Ze draaide de auto, haar ogen waren dicht en ze zei 'bla bla bla, ik hou van God'", gaf een dochter als antwoord tegen de agent die vroeg of hun moeder het volgens de kinderen bewust gedaan had. "Ze wilde niet dat we een ongeluk kregen, ze wilde laten zien dat God echt is."

Moederlief gaf aan wel zo netjes te zijn geweest om haar dochters te vertellen de gordels vast te maken. Aanvankelijk zei de vrouw, die gelijk gearresteerd werd, dat ze Facebook aan het bekijken was, maar na afloop vertelde ze het echte verhaal: dat wat haar dochters ook al zeiden.

Uiteindelijk raakte niemand gewond - heeft die vrouw wellicht toch gelijk gekregen - maar volgens de politie hadden de inzittenden geluk. Als de paal iets anders geraakt werd, zou de schade veel ernstiger zijn geweest.

Warren zit voorlopig vast, met een borgtocht van omgerekend een kleine achttienduizend dollar. De kinderen verbleven vooralsnog bij hun opa en oma.

Moeder crasht auto met kinderen om bestaan God te bewijzen (Bron: YouTube)