FOK! Wat een weer: zomertijd

Vooral in het noorden en westen komen wolkenvelden voor. Het is verder eerst nevelig met in het westen lokaal (dichte) mist. Met name in het midden en zuiden begint de dag op veel plaatsen met zon, maar ook daar ontstaat geleidelijk meer bewolking. Landinwaarts is in de middag een lichte bui niet uitgesloten. De middagtemperaturen lopen uiteen van 8°C vlak aan zee tot 12°C in het zuiden. De wind komt uit een noordelijke richting en is zwak tot matig.

Komende nacht is het zwaar bewolkt en neemt de kans op mist van het noorden uit toe. In het zuidoosten kan nog een enkele bui voorkomen. De minimumtemperatuur varieert van 1°C in het noordoosten tot 4°C in het zuiden. De wind is zwak en noordwestelijk.

Maandagochtend kan lokaal mist voorkomen, deze verdwijnt in de loop van de ochtend. Verder zijn er wolkenvelden en is er een kleine kans op een bui. Het wordt ongeveer 10°C. De wind is overwegend noordwest tot west en zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Nederland
 

Armani XL heeft schitterend weer in Disneyland Parijs  (Foto: Armani XL )
Armani XL heeft schitterend weer in Disneyland Parijs (Foto: Armani XL )


Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!