Deadpool heeft zijn eigen clubje in nieuwe trailer voor Deadpool 2

Na de eerste teaser in november is er voor het vervolg op Deadpool, waarvan de titel Deadpool 2 nu bevestigd lijkt, een nieuwe trailer verschenen. Hieruit blijkt wat Thanos Cable te zoeken heeft in het heden en krijgen we meer te zien van een paar andere mutanten.

Er is ook een weinig concrete 'officiële' synopsis van de film: Na het overleven van een bijna fatale runderaanval worstelt een misvormde cafetaria-kok (Wade Wilson) om zijn droom te verwezenlijken om een succesvolle barman te worden - terwijl hij daarnaast ook nog moet leren omgaan met smaakverlies. Op zoek naar zijn levenslust én een fluxcondensator, gaat Wade de strijd aan met ninja’s, de yakuza en een groep seksueel agressieve honden. Terwijl hij ondertussen de wereld rondreist om het belang van familie, vriendschap en smaak te ontdekken - op zoek naar avontuur en de felbegeerde koffiemok-titel ‘World’s Best Lover’.

Deadpool 2, met Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin, Brianna Hildebrand en anderen, is te zien vanaf 17 mei in IMAX en Dolby Cinema.