Gomes ziet terugkeer bij PSV wel zitten

Heurelho Gomes hoopt ooit terug te keren bij PSV, al beseft de 37-jarige keeper dat het wellicht te laat is voor een comeback als speler.

Voetbal Inside plaatste in november een bericht op Twitter met de vraag wie er zou moeten terugkeren in Nederland. "Ik naar PSV", antwoordde Gomes met een knipoog. "Dat was een grapje, maar wel een grapje dat ooit serieus zou kunnen worden", vertelt de ervaren doelman nu aan ELF Voetbal.

Gomes stond vier jaar bij PSV onder de lat en in 2008 vertrok hij naar Tottenham Hotspur. Inmiddels is hij aan zijn vierde seizoen bij Watford bezig. De routinier ziet zichzelf na zijn spelerscarrière geen trainer worden. "Om eerlijk te zijn: ik denk dat een terugkeer als speler een lastig verhaal is. Ik weet niet of daarvoor nog tijd is."

"Ik wil goed met pensioen gaan, mijn carrière goed eindigen. Ik moet alles op een rijtje gaan zetten. Misschien is het voor PSV een beetje te laat", aldus Gomes. "Wat ik wel heel graag zou willen is de club vertegenwoordigen, in Zuid-Amerika bijvoorbeeld. Als een soort ambassadeur. En talenten zoeken. Piet de Visser heeft een geweldig oog voor talent. Hij heeft zoveel goede spelers gevonden. Misschien kan ik dat ook wel."