Fans Gers Pardoel bekogeld in Belgische tram

Fans van Gers Pardoel zijn zaterdagavond aangevallen na een concert van de rapper in Antwerpen, meldt de Belgische krant Het Laatste Nieuws. Een tram die concertbezoekers terug moest brengen naar het stadscentrum, werd volgens passagiers beschoten. Er vielen geen gewonden.

De politie doet momenteel onderzoek naar het incident. Voorlopig is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd. Twee grote ruiten en een deur zijn gebarsten, maar de politie vond geen kogels. De kans is aanwezig dat de tram bekogeld is met stenen.

"Na twee haltes klonken er plots enkele harde knallen. 'Bambambam..bam!' Ik viel van de schrik op de grond", vertelt een van de getuigen. "Andere mensen doken weg op hun zitplaats. Vlak boven ons hoofd waren er barsten in de grote zijruiten van de tram. Drie ramen waren gebarsten rond een soort kogelgat."

De Nederlandse rapper Gers Pardoel trad zaterdag op in de Lotto Arena, een grote concerthal in Antwerpen. De laatste jaren focust Gers zich vooral op België, waar hij meer succes heeft dan in Nederland.

Fans Gers Pardoel bekogeld in Belgische tram
Fans Gers Pardoel bekogeld in Belgische tram (Foto: BuzzE)