The Crew 2 krijgt juni-release

The Crew 2, de opvolger van Ubisofts open-wereld racegame, is vanaf 29 juni 2018 verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC. Aanvankelijk zou Ubisofts nieuwe racetitel deze maand al uitkomen maar in december werd er uitstel aangekondigd.

The Crew 2, ontwikkeld door Ubisoft Ivory Tower in Lyon, laat spelers de spanning ervaren van de Amerikaanse motorsport in de volledig herontworpen Verenigde Staten. Je kunt je vaardigheden uittesten via non-stop competities of door op je eigen tempo de grote open wereld te ontdekken. Spelers nemen deel aan wedstrijden omzich op te werken naar de top en door het verzamelen van exotische wagens, motoren, boten en vliegtuigen.

Je kunt aan de slag met de motorsport ter land, ter zee en in de lucht en met talloze uitdagingen in verschillende motorsportfamilies: street racing, off-road, pro racing en freestyle. Elke motorsportfamilie geeft spelers eveneens een brede keuze aan opties uit een reeks van voertuigtypes. Ook is The Crew 2 voor PlayStation 4 Pro en Xbox One X verbeterd met aanvullende opties. Verder is er een bèta beschikbaar in de aanloop naar de release, geïnteresseerden kunnen zich daarvoor aanmelden op de website van Ubisoft.