IJsprins(es) Elsa helpt politieauto uit de sneeuw

IJskoningin Elsa, of in dit geval ijskoning Elsa, bekend van de film Frozen heeft in Boston een goede daad verricht. De 37-jarige Jason Triplett uit Boston was onderweg naar wat vrienden in de kroeg. Daar zou hij samen met zijn maten een gezellige en humorvolle avond beleven dus hij dacht dat een verkleedpartij als ijskoningin Elsa wel in de smaak zou vallen.

Terwijl Boston door de derde zware winterstorm van deze maand werd getroffen trotseerde Jason in zijn Elsa kostuum de sneeuw, hagel en regen. Onderweg naar zijn vrienden zag hij plotseling dat een auto van de Boston Police op de gladde wegen geen grip had en bedacht zich geen moment. Elsa zou dat wel even regelen want wie anders als Elsa wist om te gaan met ijzige omstandigheden. 

Voorbijgangers filmden vervolgens het merkwaardige incident toen zij zagen dat Elsa een politieauto uit de sneeuw aan het duwen was. De beelden zijn inmiddels ruim zestigduizend keer gedeeld. De politie van Boston heeft Elsa bedankt voor haar zijn tomeloze inzet en Elsa was de held(in) van de avond bij zijn vrienden en daar werd nog lang over nagesproken.