CL: Uitslag Besiktas - Bayern München

De return in de achtste finales van de Champions League tussen Bayern München en Besiktas was al een formaliteit, maar de Duitsers gingen vol voor de winst. Dat leverde hen na 90 minuten wedstrijd in Istanbul een klinkende 3-1 overwinning op.

Bayern München kwam binnen 20 minuten via Thiago op een 1-0 voorsprong. Na de thee hielp Besiktas in de persoon van Gökhan Gönül ook een handje. De speler van de Turkse ploeg werkte de bal achter zijn eigen doelman, nadat doelman Tolga Zengin deze weg probeerde te werken.

Na een klein uur spelen probeerde Vagner Love nog wel iets terug te doen, maar dat was niet voldoende om een tweede nederlaag te voorkomen. Zeven minuten voor tijd maakte Sandro Wagner zelfs nog de derde treffer voor Bayern München.

Bayern München mag zich door de twee zeges op Besiktas voor de achtste keer op rij kwartfinalist in de Champions League noemen. Ook Manchester City, Juventus, Real Madrid, Liverpool, Sevilla en AS Roma zijn al zeker van de kwartfinales. Daar komt vanavond de winnaar van het tweeluik tussen FC Barcelona en Chelsea nog bij.