SEGA Mega Drive Classics op PS4 en Xbox One

Sega heeft nieuws voor retro-SEGA-fans: SEGA Mega Drive Classics verschijnt 29 mei 2018 voor PlayStation 4 en Xbox One, zowel fysiek als digitaal. Eerder was er alleen de versie op Steam.

De verzameling bevat vijftig retro-klassiekers in alle genres: arcade-actie, schietspellen, knokspellen, puzzels, oude favorieten en verborgen pareltjes. Geniet meer dan ooit van deze games dankzij een schat aan moderne functies, waaronder online-multiplayer, achievements, mirror modes, een rewind-optie en save-functies. Zo kunnen zowel oude als nieuwe spelers volop plezier beleven aan deze klassiekers.

De fysieke editie komt binnenkort bij bepaalde winkels beschikbaar als pre-order. De game wordt geleverd inclusief een dubbelzijdige poster van Golden Axe en Streets of Rage. Deze zijn identiek aan de posters die je ziet in de hub die spelers toegang biedt tot hun complete verzameling en is vormgegeven als de slaapkamer van een gamer uit de jaren ’90. Binnenkort verschijnt informatie over het pre-orderen van de digitale versie.

De spelers van SEGA Mega Drive Classics op Steam krijgen tegelijk met de release voor consoles gratis een grote update met nieuwe functies, zodat deze overeenkomen met die van de console-versie.