Happy Steak and Blowjob Day!!!

Vandaag is het weer zover, het is Steak and Blowjob Day, de tegenhanger van Valentijnsdag maar dan voor mannen. Waar vrouwen graag worden getrakteerd op chocolade, bloemen, valentijnskaarten en als het meezit, een knuffel hebben mannen hele andere wensen.

Deze feestdag is dan ook vooral bedoeld om ons eens goed in het zonnetje te zetten danwel te verwennen. Veeleisend zijn wij niet, een goede biefstuk en/of een pijpbeurt is voldoende om onze honger naar liefde te stillen.

Over Steak and Blowjob Day

Deze feestdag zag het eerste levenslicht in 2002 toen radio DJ Tom Birdsey het idee van deze feestdag introduceerde tijdens een uitzending. Sinds de lancering in 2002 vindt deze feestdag gretig aftrek bij een groeiende aantal mannen en in 2014 heeft Christina Aguilera haar fans aangemoedigd om eraan mee te doen.

Sinds 2015 wordt deze dag ook gebruikt om de gevolgen van borstkanker onder de aandacht te brengen en wordt er er geld ingezameld voor Coppafeel. Dat kan ondergetekende wel waarderen want borstkanker zuigt ballen en deze feestdag ook, waarom dan niet beide zaken combineren zal men hebben gedacht.

Heb je geen partner om deze feestelijke dag samen mee door te brengen dan is er goed nieuws. Vandaag is namelijk ook de Internationale Pi dag.