Vermeer maakt indruk bij Club Brugge

Kenneth Vermeer kan na dit seizoen Feyenoord definitief verlaten voor Club Brugge en die kans is dan ook zeker aanwezig.

Volgens Het Nieuwsblad is de kans 'reëel' dat Club Brugge de optie licht waarmee Vermeer wordt gekocht van de Rotterdammers. De doelman staat sinds de winterstop onder de lat bij Blauw-Zwart. Hij veroverde al snel een basisplaats en in de zes wedstrijden die hij tot nu toe keepte, maakte de sluitpost een goede indruk.

Afgelopen week liet Vermeer nog weten dat hij in zijn ogen geen echte kans heeft gekregen om bij Feyenoord een basisplaats te krijgen. "Op het trainingskamp in Spanje heb ik een gesprekje gehad met Van Bronckhorst. Dat duurde niet zo lang", zei de keeper Vermeer tegen Voetbal Inside. "Ik kreeg de mededeling dat er niet gewisseld zou worden."

De 32-jarige Vermeer maakte in de zomer van 2014 de gevoelige overstap van Ajax naar Feyenoord. Twee jaar later raakte hij zwaar geblesseerd, waarna Feyenoord zich versterkte met Brad Jones. Van Bronckhorst bleef vasthouden aan de Australiër, ook toen Vermeer weer wedstrijdfit was.