The Witchwood is volgende Hearthstone-uitbreiding

Blizzard heeft de volgende uitbreiding voor Hearthstone aangekondigd: The Witchwood. De uitbreiding voegt 135 nieuwe kaarten toe en twee nieuwe keywords. De uitbreiding lanceert hoogstwaarschijnlijk in april.

De twee keywords zijn Rush en Echo. Rush is hetzelfde als Charge, met als verschil dat een Rush-minion de eerste beurt geen hero aan kan vallen. Echo houdt in dat een kaart meerdere keren gespeeld kan worden in één beurt, mits je genoeg mana hebt. Enkele kaarten vind je hieronder, de rest zijn hier te bezichtigen.

De gratis singleplayercontent voor deze uitbreiding is 'Monster Hunt'. Veel details zijn er nog niet, behalve dat er vier unieke speelbare heroes worden geïntroduceerd voor de modus: de Tracker, de Cannoneer, de Houndmaster en de Time-Tinker. Verder speelt het vergelijkbaar als de Dungeon Runs die zijn geïntroduceerd in Kobolds & Catacombs.

Een pre-order is vanaf nu beschikbaar. Voor vijftig euro ontvang je zeventig packs (voorheen waren dit er vijftig) en een exclusieve card back. Pre-orderen kan hier. De aankondigingstrailer is hieronder te bekijken.

Genn Greymane Hearthstone

Militia Commander Hearthstone