Vijfklapper PSG na uitschakeling in Champions League

Paris Saint-Germain heeft na de uitschakeling in de Champions League gelijk laten zien zich herpakt te hebben. In de Ligue 1 werd in eigen huis hardhandig afgerekend met FC Metz: 5-0.

De hekkensluiter kreeg al na vijf minuten de 1-0 van Thomas Meunier om de oren, een kwartier later gevolgd door een heerlijk in de hoek geschoten goal van de jonge Christopher Nkunku, die ook nog de 3-0 voor rust op liet tekenen.

Nkunku leek een hattrick te maken, maar kort voor de pauze schoot hij naast en een kopgoal werd wegens buitenspel afgekeurd. Kylian Mbappé werkte Marco Verratti's tweede assist af en zorgde voor de 4-0 ruststand.

Metz kreeg het in het vervolg van de wedstrijd wat rustiger, hoewel PSG nog de nodige grote kansen liet liggen. Met een kleine tien minuten spelen kopte Thiago Silva uit een corner de 5-0 eindstand op de borden.