Uitslag Heracles Almelo - FC Twente

Heracles Almelo heeft FC Twente dieper de problemen ingedrukt. In de Twentse derby won de ploeg uit Almelo met 2-1 van het team van Gertan Verbeek dat in de onderste regionen blijft verkeren.

In de eerste helft had Heracles het beste van het spel, maar werd alleen via een vrije trap van Kuwas gevaarlijk. Twente stelde daar via Maher en Boere goede mogelijkheden tegenover. Vlak na rust was het raak voor de bezoekers toen Tighadouini profiteerde van weifelend handelen in de defensie van Heracles. De thuisclub kwam echter al snel langszij toen Peterson een voorzet van Kuwas benutte. Niet veel later besliste een eigen goal van Maher de wedstrijd: 2-1.