Carragher over Hazard: "Ze hebben een groot probleem om hem te behouden"

Eden Hazard zou zijn langste tijd bij Chelsea wel een gehad kunnen hebben, denkt Jamie Carragher. Dat stelt hij na de wedstrijd van zondag.

Chelsea ging op bezoek bij Manchester City kansloos met 1-0 onderuit en Hazard speelde een zeer beperkte rol in de wedstrijd. The Blues staan na 29 wedstrijden op de vijfde plek in de Premier League, met een achterstand van vijf punten op nummer vier Tottenham Hotspur.

"Hij is de sterspeler bij Chelsea. Maar er is altijd al sprake dat hij zou kunnen vertrekken", zei Carragher bij Sky Sports. "Ik twijfel er niet aan dat hij direct na de wedstrijd, toen hij in de bus stapte of thuiskwam, hij meteen zijn telefoon pakte en zijn zaakwaarnemer heeft gebeld en zei: 'Haal me hier weg'."

"Hij zal gefrustreerd gedacht hebben: 'Ik zou in dit team moeten spelen, zij hebben de bal. Ik zou moeten spelen in een team dat het spel eigenlijk domineert'. Hazard rent daar in zijn eentje rond, zonder een bal te krijgen. Je wil iedereen laten zien hoe zo'n goede speler hij is. Ik denk dat ze na deze wedstrijd een groot probleem hebben om hem te behouden."

Gary Neville vult Carragher aan: "Ik zei tijdens het co-commentaar dat er vijf of zes spelers van Chelsea zijn geweest die wilden dat het lichtblauw droegen. Ze wilden geen deel uitmaken van die prestatie. Ze wilden geen deel uitmaken van het team."