Danny Froger oefent om kinderen te krijgen

Nu Danny Froger (30) een jaar verkering heeft, denkt hij het stichten van een gezin. In het blad Linda.meiden vertelt de zanger dat hij graag kinderen wil met zijn vriendin Dominique.

Op de vraag of hij kinderen wil antwoordt Danny: "Ja. We zijn druk aan het oefenen. Dat bevalt me prima. Het zit goed tussen ons, dus waarom zouden we wachten." Danny en Dominique vierden in januari dat ze een jaar samen zijn. "1 jaar samen met de beste!!! Ik hou van je en op naar de 100'', schreef Danny toen al op Instagram.

In Linda.meiden vertelt Danny hoe hij het voor zich ziet als er een baby komt. "Ik ben opgegroeid met het idee dat een man financieel voor zijn vrouw moet kunnen zorgen. Maar zij wil blijven werken, dus: oké. Al vind ik wel dat een kind niet vijf dagen per week naar de crèche hoort te gaan."

Danny en Monique leerden elkaar kennen op een verjaardagsfeest. Danny: "Mijn oom werd zestig en we zaten met al zijn vrienden in een restaurant. Daar was één lekker wijf: Dominique. Toen ik klaar was met alle verhalen over voetbal, bier en vrouwen, ben ik op haar afgestapt. Een paar weken later kwam ze kijken bij een optreden. Ik voelde toen al dat het goed zat. Drie maanden later zijn mijn hond en ik bij haar ingetrokken."

Danny Froger oefent om kinderen te krijgen
Danny Froger oefent om kinderen te krijgen (Foto: BuzzE)