FOK! Wat een weer: lichte regen

In het zuidwesten is het overwegend bewolkt en valt er plaatselijk wat lichte regen. Dit gebied trekt gedurende de dag noordoostwaarts. De hoeveelheden zijn klein. In het zuiden is er in de middag kans op een lichte bui. De maximumtemperatuur ligt rond 10°C, in het Waddengebied en vlak langs het IJsselmeer enkele graden lager. De matige zuidoostelijke wind draait in de loop van de dag naar zuid tot zuidwest. In het noorden blijft de wind zuidoost.

In de nacht naar woensdag zijn er opklaringen en ontstaat er op meerdere plaatsen mist. De minimumtemperatuur ligt in gebieden met mist en bewolking enkele graden boven nul. Daar waar opklaringen zijn kan de temperatuur net onder het vriespunt komen en kan het lokaal wederom glad worden. De veranderlijke wind is overwegend zwak.

Woensdagochtend lost de mist geleidelijk op. Van het zuiden uit drijft er bewolking binnen en gaat het af en toe regenen. De temperatuur loopt op naar ongeveer 9°C. De wind is veranderlijk en zwak. (Bron: KNMI)

Nederland
 

Maeslantkering bij Hoek van Holland (Foto: Interpretatie)
Maeslantkering bij Hoek van Holland (Foto: Interpretatie)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar weer@fok.nl onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!