Raiola: "Als ik Napoli was, zou ik Balotelli nemen"

Mario Balotelli zou een perfecte aanwinst zijn voor Serie A-koploper Napoli, stelt de zaakwaarnemer van de spits Mino Raiola.

De Italiaanse spits maakte in de zomer van 2016 transfervrij de overstap van Liverpool naar OGC Nice en is in Frankrijk helemaal opgeleefd. Dit seizoen was hij in 29 wedstrijden 21 keer trefzeker en geniet komende zomer een transfervrije status, als zijn contract afloopt.

"Het is duidelijk dat de club die Mario gratis vastlegt, een koopje krijgt", vertelt Raoila in gesprek met Radio Kiss Kiss Napoli. "Als ik Napoli was, zou ik hem nemen. Hij is een van de beste spitsen. Maurizio Sarri heeft een enorme groei doorgemaakt en hou zou ideaal zijn voor de club."

"Balotelli is explosief op het veld en hij heeft vooruitgang geboekt met zijn gedrag. Napoli zou fantastisch zijn voor een speler met zijn kwaliteiten en zijn karakter. Er zijn spelers die bang zijn om naar Napels te gaan, maar hij duidelijk niet."

"Mario zou niet lijden onder de verwachtingen van de fans, hij heeft al bij de grootste clubs in de wereld gespeeld. De passie van de fans is alleen maar goed voor hem, net als bij Zlatan Ibrahimovic."