Cosplay en Hollywood op Comic Con Rotterdam

Vanmorgen is de tweede editie van de Comic Con in Rotterdam van start gegaan in Ahoy Rotterdam. Verschillende cosplayers en Hollywoodsterren maken vandaag en morgen hun opwachting. Naast dat ze in panels plaatsnemen om te praten over vroegere en toekomstige producties staan ze ook klaar om tegen betaling een fotoshoot te doen of hun krabbel te zetten. 

Onder andere de Nederlandse 'Jack Sparrow' (Jacob Kuipers) en Ilunaneko zijn onder de cos-players te vinden. Mocht je liever met een hollywoodster op de foto gaan, dan kun je onder meer Ronn Moss (Ridge uit The Bold and the Beautiful), Daniel Naprous (Star Wars Rogue One, Harry Potter) en Colin Spaull (Doctor Who) uitkiezen om je te laten vereeuwigen. 

Helaas hebben er ook enkele bekende gasten af moeten zeggen vanwege de sneeuw. Christopher Lambert (Highlander), Chris Rankin (Harry Potter), Charles Dance (Games of Thrones)  en Steven Ogg (The Walking Dead) verontschuldigen zich voor hun afwezigheid. Het afgebeelde programma hieronder is dus mogelijk niet helemaal up to date, maar er zou nog genoeg te doen en te zien moeten zijn. 

Kaarten zijn online en (beperkt) aan de kassa te verkrijgen. Prijs is afhankelijk van het soort ticket. De Comic Con is vandaag en morgen te bezoeken. 

Programma tweede editie Comic Con Rotterdam
Programma tweede editie Comic Con Rotterdam