FOK! Wat een weer: steeds k-k-k-kouder

Vandaag is het vrijwel overal zonnig. Vanochtend is er met name in het noorden wat meer bewolking. Het blijft droog. Er staat een matige, in de middag soms vrij krachtige oostenwind, 4-5 Bft. Langs de kust en op het IJsselmeer is de wind krachtig, 6 Bft. De maxima komen uit rond +3°C, maar door de wind voelt het schraal aan.

Komende nacht is het opnieuw helder en droog. De minimumtemperatuur ligt rond -5°C en er waait een matige, aan zee vrij krachtige oostenwind.

Zondag overdag begint zonnig. In de middag en avond kan er in de noordelijke kustgebieden een sneeuwbui vanaf zee binnendrijven, veel stelt dit niet voor. De middagtemperatuur komt uit rond +1°C. Met een matige oostelijke, later noordoostelijke wind, voelt het opnieuw schraal aan.

De komende dagen koud tot zeer koud en meest droog, maar vooral in de noordelijke kustgebieden kans op een sneeuwbui. Donderdag gevoelstemperaturen beneden de -15 graden. Vrijdag van het zuiden uit sneeuw. (Bron: KNMI)

Nederland
 

Blind_Guardian is vorig jaar op reis in Rusland geweest en fotografeerde het werkpaleis van Vladimir Poetin
Blind_Guardian is vorig jaar op reis in Rusland geweest en fotografeerde het werkpaleis van Vladimir Poetin

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar [email protected] onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!