Telstar licht opties in contracten van negen spelers

Telstar heeft de opties in de contracten van liefst negen spelers gelicht. "Door deze verlengingen vroegtijdig te regelen kunnen wij de ingeslagen weg continueren", zegt technisch directeur Piet Buter. De Witte Leeuwen uit Velsen-Zuid staat momenteel vijfde in de Eerste Divisie en is op weg om de nacompetitie te halen. 

Waar het bij Telstar altijd de vraag is was er aan het seizoen zullen beginnen, is er nu al een redelijke selectie vastgelegd voor het komende seizoen. De optie in de contracten van Rody de Boer, Jerdy Schouten, Anass Najah, Elso Brito, Rodny Cabral, Shaquill Sno, Donny van Iperen, Toine van Huizen en Jasper van Heertum zijn gelicht, waardoor hun contract automatisch met één jaar is verlengd. Mochten de spelers toch vertrekken, dan kan Telstar in ieder geval een transfersom vragen. 

De Boer, Schouten, Najah, Brito, Cabral, Sno en Van Heertum maken sinds de zomerstop deel uit van de selectie van trainer Mike Snoei. Donny van Iperen en Toine van Huizen spelen al langer bij de club in dienst bij Telstar. "De komende periode zullen wij met meer spelers in gesprek gaan over hun toekomst", besluit Buter