McHale mocht niet grappen over Kardashians

In zijn tijd als presentator bij programma The Soup, is Joel McHale gevraagd op te houden met grappen maken over de Kardashians. Het verbod zou zijn ingevoerd op verzoek van Kris Jenner.

In The Soup gaf Joel wekelijks commentaar op programma's en webfilmpjes, waarbij hij vooral veel beroemdheden besprak. De show werd uitgezonden door zender E!, waar ook de realityseries rond de familie Kardashian/Jenner te zien zijn.

In de jaren na de start van The Soup in 2004 kreeg hij weleens de vraag of hij de familie een weekje met rust kon laten omdat Kris had geklaagd, zo vertelt Joel in Variety. Daar had de comedian geen problemen mee maar na veranderingen in de directie kreeg hij te horen dat hij nooit meer iets mocht zeggen over Kim Kardashian en haar beroemde familie. "Toen wist ik dat de show een probleem had. Het werkte juist omdat we ook onszelf belachelijk maakten."

Joel heeft sinds dit weekend zijn eigen show op Netflix. Hij heeft niet het gevoel dat hij nog wat Kardashiangrappen in te halen heeft. "Als we geschikt materiaal hebben, dan gebruiken we het. Maar het is niet zo dat ik denk: ik mag eindelijk zeggen wat ik maar wil over de Kardashians."

McHale mocht niet grappen over Kardashians
McHale mocht niet grappen over Kardashians (Foto: BuzzE)