Robben: "Ik maak me totaal geen zorgen"

Arjen Robben is bij Bayern München in bezit van een aflopend contract en hij weet niet waar zijn toekomst ligt. Maar Robben maakt zich geen zorgen.

De 34-jarige aanvaller is nog lang niet van plan om een punt achter zijn carrière te zetten. Onlangs nam hij afscheid als international, zodat hij zich volledig op het clubvoetbal kon gaan richten. Voor welke club hij volgend seizoen speelt, is nog de vraag.

"Op het moment voel ik me nog steeds erg fit, erg goed en geloof ik dat ik nog één of twee jaar op het hoogste niveau kan spelen. Dat is ook mijn doel”, vertelt Robben tegenover Sportbuzzer. De buitenspeler verwacht dat het allemaal goed komt.

"Ik heb zo’n goede en eerlijke communicatie met de beleidsbepalers bij Bayern dat ik me totaal geen zorgen maak. De club zal een plan hebben en daarna moeten de club en ik beslissen hoe we verder gaan. Ik ben erg blij en tevreden met mijn carrière."

Als hij bij Bayern blijft, dan hoopt hij dat ook dat Jupp Heynckes blijft. "Vanaf zijn eerste dag zag je de verandering en dat heeft natuurlijk wel te maken met de coach. Ik zou blij zijn als Heynckes langer doorgaat, maar dat is natuurlijk zijn eigen keuze. Daar moet je hoe dan ook respect voor hebben."