FOK! Wat een weer: eerst bewolkt, later zon

In het noordoosten van het land komen aanvankelijk enkele mistbanken voor en kan het plaatselijk nog glad zijn. Verder is er vanmorgen vrij veel bewolking maar is het overal droog. In de loop van de ochtend komen er van het westen uit meer opklaringen en komt de zon meer en meer tevoorschijn. De middagtemperatuur ligt rond 7°C. De wind is zwak tot matig en is oost tot zuidoost.

In de nacht van zaterdag op zondag zijn er brede opklaringen. Vooral in het oosten en noordoosten kunnen mistbanken ontstaan. De minima liggen rond -3°C. De wind is zwak, aan zee en op het IJsselmeer matig uit een zuidelijke richting.

Zondag lost de eventuele mist in de loop van de ochtend op en zijn er perioden met zon. In het noorden en westen komen er ook wolkenvelden voor, maar het blijft droog. De maximumtemperatuur ligt rond 7°C. De wind komt uit zuid tot zuidwest en is zwak tot matig. In de avond wordt de bewolking van het noordwesten uit dikker en neemt de kans op lichte regen in het noorden toe. (Bron: KNMI)

Nederland
 

De Noordzee (Foto: DJMO)
De Noordzee (Foto: DJMO)

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar [email protected] onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!