'Barcelona geeft Dembélé persoonlijke chefkok'

Barcelona neemt maatregelen om Ousmane Dembélé zich meer op zijn gemak te laten voelen in Catalonië. De speler zou te veel fastfood eten.

Volgens Mundo Deportivo moet Dembélé nog erg wennen aan het leven in Barcelona. Hij zou regelmatig vrienden over de vloer hebben met wie hij dan veel fastfood tot zich neemt. De club heeft naar verluidt daarom nu een persoonlijke chefkok aangewezen die ervoor moet zorgen dat de Fransman gezonder gaat eten.

Barça nam Dembélé afgelopen zomer voor minimaal 105 miljoen euro over van Borussia Dortmund. Mede door blessureleed kwam de 20-jarige aanvaller in Camp Nou nog niet veel aan spelen toe. Dembélé zou veel stress hebben en Barcelona zorgt ervoor dat hij ieder moment van de dag een dokter of beveiliger bij zijn huis kan laten komen.

Ousmane Dembélé debuteerde op 9 september in de hoofdmacht van de Catalanen. Acht dagen later had hij voor het eerst in La Liga een basisplaats, maar toen liep hij tegen Getafe een hamstringblessure op. Na een maandenlange revalidatie ging het vorige maand opnieuw mis in een wedstrijd tegen Real Sociedad.