'Spyro Trilogy Remaster komt dit jaar naar PS4'

Volgens meerdere bronnen is uitgever Activision bezig met Spyro the Dragon Trilogy Remaster. Deze moet officieel in maart aangekondigd gaan worden met een release ergens in het derde kwartaal dit jaar.

De remaster gaat net zoals de Crash Bandicoot N. Sane Trilogy nieuwe assets, belichting, animaties, filmpjes en een vernieuwde soundtrack krijgen. Hoogstwaarschijnlijk komt er ook een verbeterd save-systeem. De remaster bevat Spyro the Dragon, Ripto's Rage! en Year of the Dragon. Het gerucht meldt nog dat er content bijkomt die de release van de originele games niet heeft gehaald.

Het spel gaat aangekondigd worden voor PlayStation 4 met Pro-ondersteuning. Een van de bronnen meldt dat de releasemaand september gaat worden omdat de franchise dan 20 jaar bestaat. Het schijnt zo te zijn dat het een jaar timed-exclusive is, dus pas in 2019 zal het spel op andere platformen kunnen verschijnen.

Vicarious Visions maakt Spyro the Dragon Trilogy Remastered, ze waren eerder verantwoordelijk voor Crash Bandicoot N.Sane Trilogy.

Spyro in oude dagen