Verbeek hekelt 'gekleurde berichtgeving' in media

Gertjan Verbeek is niet blij met berichtgeving van het Algemeen Dagblad, dat schreef dat sommige mensen binnen FC Twente niet blij met de coach zijn.

"Ik weet niet waar zij de informatie vandaan krijgen. Ik heb Sjoerd Mossou (journalist van het Algemeen Dagblad, red.) laatst ook weer op de radio gehoord. Toen rakelde hij wat verhalen op over mijn Feyenoord-periode. Die informatie is altijd eenzijdig", zei Verbeek tegen de NOS. De 55-jarige coach trainde Feyenoord in het najaar van 2008.

Volgens Verbeek 'zijn er altijd mensen die achter je rug om praten'. "Bij Feyenoord waren het de spelers die informanten waren van de pers. Zij weten ook wat die spelers uitvreten, maar daar schrijven ze dan niet over." De keuzeheer kan verder niks met de verhalen dat sommige collega's bij FC Twente niet tevreden met hem zijn.

FC Twente ging zondag met 2-1 onderuit bij Ajax. Verbeek moest in de Johan Cruijff Arena op de tribune plaatsnemen vanwege een schorsing. Onder zijn leiding wonnen de Tukkers pas één van de dertien competitieduels en Twente staat nu voorlaatste in de Eredivisie met slechts zestien punten.