1 dode na auto te water in Duinrell

Zondagochtend rond 03:15 uur kreeg de politie een melding binnen dat er op het vakantie- en attractiepark Duinrell een auto te water was geraakt. Duikers van de brandweer konden één persoon, die zelfstandig uit het voertuig was geklommen, op de kant helpen. Twee andere inzittenden moesten uit het wrak worden bevrijd. 

Alledrie de slachtoffers werden naar verschillende ziekenhuizen gebracht. De twee personen die uit het wrak gehaald moesten worden zijn het in het ziekenhuis overleden. Van één van hen is inmiddels de identiteit vastgesteld. De 28-jarige man, die vermoedelijk het voertuig bestuurde, is in het ziekenhuis aangehouden. 

De afdeling verkeersongevallenanalyse heeft direct na het ongeval een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeluk. Het wrak is door de brandweer met een kraan uit het water getakeld. 

Update 18:43 uur:
Niet 2 slachtoffers, maar slechts 1 is overleden. Agenten van de Verkeersongevallenanalyse van de politie die het ongeval onderzoeken, kregen informatie binnen dat twee slachtoffers, die in kritieke toestand naar verschillende ziekenhuizen waren overgebracht, waren overleden. Op zondagmiddag bleek deze informatie niet juist te zijn. Een van de slachtoffers ligt nog in zeer kritieke toestand in het ziekenhuis. Het andere slachtoffer is overleden.