FOK! Wat een weer: koud maar zonnig

Het is vrijwel overal onbewolkt, alleen in het zuiden en zuidoosten zijn vanochtend wolkenvelden aanwezig. In de loop van de dag neemt de bewolking in de kustprovincies toe. Neerslag wordt daar niet of nauwelijks uit verwacht. De middagtemperatuur ligt rond 2°C. De wind komt uit uiteenlopende richtingen en is overwegend zwak.

Komende nacht komen er enkele wolkenvelden voor. Het blijft waarschijnlijk droog. De temperaturen dalen in de kustprovincies tot enkele graden onder het vriespunt, in het uiterste zuidoosten tot -8°C. De wind is veranderlijk en zwak, in het noorden wordt de wind west- tot zuidwestelijk en zwak tot matig.

Donderdag overdag zijn er zonnige perioden, het blijft droog. De maximumtemperatuur komt uit rond 4°C. De zuidwestelijke wind is zwak tot matig, in de loop van de dag neemt de wind aan zee toe naar matig tot vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Nederland
 

Eenden in Alkmaar

Jouw foto of filmpje bij het weerbericht? Mail hem naar [email protected] onder vermelding van je username en waar je de foto (ongeveer) hebt gemaakt. Wie weet staat jouw foto bij het volgende weerbericht!