Heineken roept bierflesjes terug

Heineken heeft bij een routinecontrole vastgesteld dat er in een klein aantal dozen met 24 Heineken® 25 cl flesjes met draaidop, zonder statiegeld, een risico op flesbreuk aanwezig is. Om elk mogelijk risico voor de consument uit te sluiten is besloten deze partij dozen terug te halen.

Consumenten die een 24 pack kartonnen doos met Heineken 25 cl flesjes met draaidop en zonder statiegeld hebben gekocht tussen woensdag 31 januari en vrijdag 2 februari met productiecode 8 029 528 W hhmm, 8 030 528 W hhmm of 8 031 528 W hhmm wordt verzocht deze terug te brengen naar de winkel waar deze is gekocht.

De productiecode staat linksonder op de doos of onderaan op het etiket achterop de fles, in het witgekleurde vlak, direct onder de houdbaarheidsdatum. hhmm staat voor het tijdstip waarop het flesje afgevuld is.

Het aankoopbedrag wordt volledig terugbetaald. Consumenten kunnen ook contact opnemen met de Heineken consumentenservice voor het ophalen van dozen met bovengenoemde productiecodes bij hen thuis. Voor eventuele vragen kunnen consumenten dagelijks van 9.00 uur tot 22.00 uur gratis bellen met 0800 - 0227789.

Heineken roept bierflesjes terug (Foto: Heineken)
Heineken roept bierflesjes terug (Foto: Heineken)