'MLS lonkt voor Armenteros'

Samuel Armenteros kan zijn carrière een vervolg geven in de MLS. De aanvaller kan de overstap maken naar Portland Timbers.

De Zweed verliet de Eredivisie afgelopen zomer voor Benevento, maar in Italië komt Armenteros amper aan spelen toe. De spits is naar verluidt zelfs van de spelerslijst geschrapt in Italië en mag uitkijken naar een andere club. Portland Timbers wil hem een oplossing bieden, zo meldt het Italiaanse Ottapagine.

Ook FC Utrecht toonde deze winter interesse in Armenteros, maar omdat hij dit seizoen al bij twee clubs onder contract stond (Heracles Almelo en Benevento), mocht hij van de FIFA niet de overstap maken naar de Domstedelingen. Omdat dat de MLS binnenkort aftrapt voor een nieuw seizoen, is Armenteros direct speelgerechtigd voor Portland Timbers.

Naar verluidt maakt Armenteros het seizoen op huurbasis af bij Portland Timbers, waarna hij aan het einde van het seizoen definitief de overstap kan maken naar de ploeg uit de MLS. Portland Timbers heeft een optie tot koop bedongen.