PSG wil Neymar op één voorwaarde verkopen aan Real

Paris Saint-Germain is bereid om komende zomer Neymar te verkopen aan Real Madrid, maar heeft daarbij wel een belangrijke voorwaarde gesteld.

PSG-voorzitter Nasser Al-Khelaifi heeft de Braziliaan beloofd dat hij toestemming krijgt om naar Real Madrid te gaan als de Franse club dit seizoen de Champions League wint, zo weet Goal. PSG neemt het in de achtste finale van het miljoenenbal op tegen de Madrilenen.

De afgelopen weken heeft de 25-jarige aanvaller zijn naasten toevertrouwd dat hij ervan droomt om terug te keren naar Spanje om voor Real te gaan spelen. Neymar liet LaLiga afgelopen zomer achter zich toen hij voor een recordbedrag van 222 miljoen euro Barcelona verruilde voor PSG.

Neymar maakt een absoluut topseizoen door in Parijs, in 23 wedstrijden was hij 24 keer trefzeker en gaf hij ook nog zestien assists. Hij heeft er echter geen geheim van gemaakt dat hij graag een sleutelspeler bij Real Madrid wil worden.

Los Blancos beschouwen de Braziliaan als de ideale erfgenaam van Cristiano Ronaldo. De 32-jarige Portugees zou mogelijk plaats moeten maken voor Neymar, ondanks het feit dat hij talloze records heeft gebroken in dienst van Real.