Spuiten en Slikken opent sekspoppenbordeel

Het eerste sekspoppenbordeel van Nederland is geopend. Het pop-upbordeel in Amsterdam is een initiatief van het BNNVARA-programma Spuiten en Slikken dat dinsdag 30 januari begint met een nieuw seizoen.

De levensechte sekspop wordt gezien als een kleine stap naar de seksrobot, redeneren de makers van Spuiten en Slikken. Verscheidene wetenschappers beweren dat seks met robotten in 2050 net zo gewoon is als seks met mensen nu. In Japan kiezen steeds meer mannen voor betaalde seks met poppen en inmiddels hebben ook in Europa de eerste sekspopbordelen hun deuren geopend. Nu is Nederland aan de beurt. Spuiten en Slikken neemt met het sekspoppenbordeel de proef op de som.

Presentatrice Gwen van Poorten onderzocht woensdag in Amsterdam of Nederland klaar is voor seks met een pop. De opbrengst van het bordeel gaat naar Free a Girl. Deze stichting zet zich in om jonge meisjes uit de gedwongen prostitutie te bevrijden.

Spuiten en Slikken is vanaf 30 januari elke dinsdag live om 22.10 uur te zien op NPO 3. De presentatoren zijn Sahil Amar Aissa, Emma Wortelboer, Gwen van Poorten en Jurre Geluk.

Spuiten en Slikken opent sekspoppenbordeel
Spuiten en Slikken opent sekspoppenbordeel (Foto: BuzzE)