Overvallers ontvoeren personeel

Het personeel van een supermarkt aan de Mgr. Nolenslaan in Schiedam heeft afgelopen maandag 'extra angstige momenten' gekend aldus de politie. Rond 20:30 uur wilden twee medewerkers het vuilnis buiten zetten, toen ze werden overvallen door twee mannen met een vuurwapen.

Ze werden gedwongen om naar binnen te gaan, waar nog twee andere medewerkers aanwezig waren. De overvallers dwongen het viertal om naar een kantoorruimte te gaan. Daar werd een onbekend geldbedrag weggenomen waarna de overvallers twee medewerkers dwongen om mee te gaan. 

De daders gebruikten de auto van één van de medewerkers als vluchtauto waarbij één van de slachtoffers gedwongen werd om te rijden. Op de Gaagweg in Maassluis werden de medewerkers uit de auto gezet, waarna de daders op onbekende wijze vluchtten. De auto bleef achter. 

De politie is op zoek naar getuigen en vraagt het publiek om hulp. Met name in de buurt van de Gaagweg, terrein Coldenhove, bestaat de kans dat er camerabeelden zijn van die avond. Getuigen wordt verzocht om zich te melden via de gebruikelijke kanalen. 

Overvallers ontvoeren personeel (Foto: stockfoto politie.nl)
Overvallers ontvoeren personeel (Foto: stockfoto politie.nl)